خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

5 شهید در یورش امروز صهیونیست‌ها به کرانه باختری - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 21 شهریور 1403 - 10:59
نظامیان رژیم اسرائیل در یورش به کرانه باختری، پنج نفر را به شهادت رساندند و تعدادی را نیز ربودند.
يورش،شهر،رژيم،اسرائيل،گزارش،طولكرم،فلسطين

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ارتش رژیم اسرائیل بار دیگر به کرانه باختری یورش برد و طی این یورش که شامل شهرهای طوباس، طولکرم و جنین است، شماری از فلسطینیان را ربود و تعدادی را به شهادت رساند.
رسانه‌های فلسطین گزار شدادند که یورش گسترده نظامیان صهیونیست به طوباس منجر به درگیری شدید در این شهر شده و طی آن، پنج تن از جوانان مبارز این شهر به شهادت رسیده‌اند.
خبرگزاری فلسطین گزارش داد که رژیم اسرائیل در ادامه یورش به شهر طوباس، ورودی های این شهر را بسته و بیمارستان دولتی شهر را محاصره کرده است تا نیروهای مبارز زخمی امکان مداوا نداشته باشند.
در یورش به طوباس، دو جوان فلسطینی در شهرک طمون نیز زخمی شده‌اند.
هلال احمر فلسطین گزارش داد که نیروهای متجاوز اسرائیلی پنج تن از نیروهای کادر این سازمان را در اردوگاه طولکرم بازداشت کرده است.
گردان‌های شهدای الاقصی شاخه طوباس اعلام کرد که مبارزانش چند بمب با قدرت انفجاری شدید از پیش تعبیه شده را در مسیر خودروهای ارتش رژیم اسرائیل در شهر طوباس منفجر کرده است و انفجار این بمب ها مانع از تحرکات صهیونیست‌ها شده است.
شبکه الجزیره قطر گزارش داد که رژیم اسرائیل اردوگاه طولکرم را به طور کامل به محاصره درآورده است.
همزمان با این یورش، شهر اذنا در غرب الخلیل نیز طی دو ساعت، برای دومین بار آماج حملات و یورش صهیونیست‌ها قرار گرفته است.
انتهای پیام/