خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدارهای پلیس فتا در آستانه بازگشایی مدارس

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 21 شهریور 1403 - 08:46
معاون اجتماعی پلیس فتای فراجا در آستانه شروع مدارس هشدارهایی به والدین و دانش آموزان ارائه کرد.
اطلاعات،مدارس،التحرير،ترغيب،لوازم،آلوده،تبليغات،بانكي

به گزارش مشرق، سرگرد جواد مختاررضایی‌ با اشاره به شروع مدارس در مهر ماه گفت: از آنجایی که در آستانه مهر ماه و شروع مدارس هستیم، ممکن است عده‌ای سودجو قصد انجام کلاهبرداری‌های مختلفی را داشته باشند.
به عنوان مثال کلاهبرداران می‌توانند اقدام به تماس یا ارسال پیامک کرده و با عناوین مختلف مانند ثبت نام مدارس، ثبت نام کتاب درسی، روپوش مدرسه و ...
زمینه کلاهبرداری را فراهم کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا ادامه داد: همچنین ممکن است با عنوان جذب دانش‌آموزان نخبه یا کشف استعدادهای درخشان، خانواده‌ها را برای کلیک کردن روی لینک‌های آلوده خود، ترغیب کنند.
رضایی گفت که سودجویان ممکن است با ارسال لینک‌های آلوده، به تلفن‌همراه افراد نفوذ کرده و اطلاعات شخصی آنان را استخراج کرده و از آنها سوءاستفاده کنند.
همچنین ممکن است با به دست آوردن اطلاعات بانکی افراد، حساب‌هایشان را خالی کنند.
وی با بیان اینکه از دادن اطلاعات شخصی خود به دیگران خودداری کنید؛ افزود: در این ایام ممکن است سایت‌های زیادی برای فروش لوازم التحریر به صورت اینترنتی فعال شوند که باید توجه کرد که تنها از سایت‌های معتبر، خرید کرده و اطلاعات حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.
معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا اظهار کرد: در بازه زمانی ، تبلیغات لوازمی مانند کیف و کفش و لوازم التحریر در فضای مجازی به صورت گسترده در حال انتشار است.
همچنین ممکن است این تبلیغات حاوی پیام‌های فریب دهنده باشند و با ارائه قیمت های پائین، افراد را به خرید ترغیب کنند که هموطنان باید در این باره دقت کنند.