خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت ذخایر آبی سدهای هرمزگان مطلوب نیست

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 شهریور 1403 - 22:35
بندرعباس- استاندار هرمزگان وضعیت ذخایر آبی استان را نامطلوب خواند و گفت: تجدید نظر در کشت محصولات کشاورزی آب بر و تغییر الگوی کشت را لازمه مدیریت منابع آبی استان هرمزگان است.
آب،منابع،استان،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی دوستی در نشست شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه آب و کشاورزی استان هرمزگان، با اشاره به وضعیت نامطلوب ذخایر آبی استان هرمزگان، اظهار کرد: کشت برخی محصولات آب‌بر در استان هرمزگان با توجه به منابع محدود آبی صرفه‌ای ندارد.
وی تغییر الگوی کشت را مهم برشمرد و افزود: برنامه ریزی و تجدید نظر در کشت محصولات آب بر لازمه مدیریت منابع آبی استان است و اجرای آن ضرورت دارد.
دوستی اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی را الزام قانون در حکمرانی حوزه آب دانست و تأکید کرد: هیچ کس نمی‌تواند اجرای طرح احیا و تعادل را ملغی کند و قانون باید به صورت دقیق اجرا شود.