خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدام اتحادیه عرب برای تعلیق مشارکت رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 20 شهریور 1403 - 20:06
کشورهای عضو اتحادیه عرب برای تعلیق مشارکت رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد اقدام می‌کنند.
اتحاديه،عرب،خارجه،امور،تركيه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، منابع رسانه‌ای از اقدام جدید، اما دیرهنگام کشورهای عضو اتحادیه عرب علیه رژیم صهیونیستی خبر می‌دهند.
بر این اساس وزرای امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب، گروه عربی مستقر در نیویورک را مکلف خواهند کرد که گام‌های آغازین برای تعلیق مشارکت رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد را بردارد.
گفتنی است امروز سه‌شنبه صدوشصت‌ودومین نشست وزاری امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب با حضور «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه و «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقر اتحادیه عرب در قاهره پایتخت مصر برگزار شد.
حضور وزیر امور خارجه ترکیه در نشست اتحادیه عرب در حالی صورت می‌گیرد که این اتفاق، آخرین بار ۱۳ سال پیش در سال ۲۰۱۱ رخ داده بود.
در آن زمان «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور کنونی ترکیه به عنوان وزیر خارجه این کشور در نشست اتحادیه عرب حضور پیدا کرد.