خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

١٢ زندانی جرائم غیر عمد استان مرکزی به همت خیر ناشناس آزاد شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 شهریور 1403 - 16:13
اراک- مدیر نمایندگی ستاد دیه استان مرکزی گفت: ۱۲ زندانی جرائم غیرعمد این استان توسط یک خیر ناشناس آزاد شدند.
استان،ديه،زندانيان،ستاد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسن حسین‌بیگی اظهار کرد: این خیر نیک اندیش ۹۰ ساله که همواره از حامیان ستاد دیه استان مرکزی بوده است، این بار نیز با واریز مبلغ ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال، در آزادی ۱۲ مددجو استان مشارکت کرد که زندانیان آزاد شده شامل چهار نفر محکوم مهریه و هشت نفر از محکومین مالی بودند.
وی گفت: این خیر نیکوکار و نیک اندیش که تمایلی به فاش شدن نام و تصویرش نداشت، هدف از این اقدام نوع‌دوستانه را خشنودی خداوند متعال و شاد کردن زندانیان و خانواده‌های آنان بیان کرد.
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان مرکزی گفت: همکاری این خیر از سال ١۴٠٠ با نمایندگی استان شروع و تاکنون مبلغ ۲۲۵ میلیارد ریال به حساب ستاد دیه استان مرکزی واریز و در پرداخت بخشی از بدهی بیش از ۱۰۰ نفر از زندانیان آزادشده مشارکت داشته است.