سقوط هواپیما در «هاوایی» ۹ کشته بر جا گذاشت
مقامهای آمریکایی خبر دادند که بر اثر سقوط یک هواپیمای دو موتوره در «اوآهو» ایالت هاوایی، ۹ سرنشین آن جان خود را از دست دادند.<br/>

مقامهای آمریکایی خبر دادند که بر اثر سقوط یک هواپیمای دو موتوره در «اوآهو» ایالت هاوایی، ۹ سرنشین آن جان خود را از دست دادند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، وزارت حمل و نقل هاوایی آمریکا بامداد امروز شنبه از سقوط مرگبار یک هواپیما در این ایالت و مرگ همه ۹ سرنشین آن خبر دادند.
به نوشته پایگاه آمریکایی «استاف»، شامگاه جمعه به وقت محلی ایالت هاوایی آمریکا جزیره اوآهو که یکی از جزایر هشتگانه این ایالت است، شاهد یک سقوط مرگبار یک هواپیمای کوچک بوده است.
به گفته وزارت حمل و نقل هاوایی، هواپیمای دو موتوره شرکت «کینگ ایر» شامگاه جمعه در جزیره اوآهو این ایالت سقوط کرد که در نتیجه آن همه ۹ سرنشین کشته شدند.
مقامهای آمریکایی در ابتدا گفته بودند که هواپیمای مذکور ۶ سرنشین داشته اما با گذشت ساعتی بعد از انتشار خبر اولیه، اعلام کردند که ۹ نفر سرنشین آن بودند.
ایالت حمل و نقل هاوایی از آغاز تحقیق درباره علت سقوط این هواپیما خبر دادند و درباره علت سقوط اظهارنظری نکردهاند.
انتهای پیام/م