خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه ۵ میلیاردی برای محتکر لوازم خانگی در قزوین

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 شهریور 1403 - 21:23
قزوین- مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین از جریمه پنج میلیارد و ۴۷۰ میلیون ریالی متصدی واحد صنفی لوازم خانگی خبر داد.
تعييني،تعزيرات،سامانه،تخلف،حكومتي،ضوابط،شعبه

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا حسن پور گفت: پرونده متصدی یک واحد صنفی برای ثبت نکردن انبار در سامانه جامع انبارها و نگهداری انواع لوازم خانگی خارج از ضوابط تعیینی دولت در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده، تخلف انتسابی را محرز، علاوه بر ضبط کالای کشف شده، برابر ارزش ریالی کالا، متخلف را به پرداخت پنج میلیارد و ۴۷۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
حسن پور گفت: برای حمایت از تولید و حقوق مصرف کنندگان با هرگونه خرید، فروش، حمل و نگهداری کالاهای خارج از ضوابط تعیینی دولت به شدت برخورد می شود و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را از سامانه ارتباطی www.tazirat۱۳۵.ir یا مراجعه حضوری به تعزیرات حکومتی گزارش کنند.