۲۳ محکوم متواری در لنجان دستگیر شد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 19 شهریور 1403 - 12:29
اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان لنجان ازدستگیری ۲۳ محکوم متواری و تحت تعقیب مراجع قضائی با اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ اسماعیل پریشانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح ارتقا امنیت اجتماعی با محوریت دستگیری محکومان و متهمان متواری به صورت هدفمند در سطح حوزه استحفاظی شهرستان اجرایی شد.
وی ادامه داد: در این طرح با انجام اقدامات و تحقیقات گسترده میدانی همراه بود تعداد ۲۳ نفر از محکومان غایب و متواری که تحت تعقیب مراجع قضائی بودند شناسایی و در عملیاتهای جداگانه دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان لنجان با اشاره به تداوم اجرای طرحهای امنیت محله محور و ارتقا امنیت اجتماعی در سطح شهرستان افزود: دستگیر شدگان پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی لازم به مرجع قضائی تحویل شدند.