سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۵ حمله رژیم صهیونیستی علیه سوریه ۲۴ شهید و زخمی برجای گذاشت

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 19 شهریور 1403 - 08:29
خبرگزاری رسمی سوریه از برجای ماندن تعدادی شهید و زخمی در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه این کشور خبر داد.
گزارش،صهيونيستي،بيمارستان،رژيم،شب،شهر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه سانا، فیصل حیدر مدیر بیمارستان شهر مصیاف واقع در حومه حماه اعلام کرد که تجاوز شب گذشته رژیم صهیونیستی به این منطقه دست کم پنج شهید و ۱۹ زخمی برجای گذاشته است.
وی در ادامه افزود: حال برخی از زخمی‌ها وخیم گزارش شده است.
معن عبود استاندار حماه نیز از بیمارستان شهر مصیاف و زخمی‌های بستری شده در این بیمارستان بازدید کرد.
تجاوز شب گذشته رژیم صهیونیستی باعث برجای ماندن خسارات در مسیر وادی العیون و وقوع آتش سوزی در منطقه حیرعباس شده است.
بر اساس گزارش رسانه‌های خبری، دلیل اصلی حملات رژیم صهیونیستی، هدف قرار دادن مرکز تحقیقات علمی و تاسیسات آزمایشگاهی دفاعی سوریه در حومه شهر مصیاف بوده است.
سایت شبکه الحره نیز به نقل از رسانه‌های سوری گزارش داد که دست کم ۱۵ حمله علیه این کشور طی شب گذشته صورت گرفته است.