خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پپش‌فروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی جرم است

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 18 شهریور 1403 - 23:45
مدیر کل راه و شهرسازی تهران گفت: افرادی که بدون تنظیم سند اقدام به پیش فروش ساختمان می کنند، به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی به میزان ۲ تا ۴ برابر وجوه و اموال دریافتی محکوم می‌شوند.
جنتي،سامانه،اسكان،املاك،مشمول

‌به گزارش مشرق، حسین جنتی مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، گفت: با ابلاغ قانون الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات اموال غیرمنقول از این پس معاملات در بستری امن انجام خواهد شد لذا افرادی که بدون تنظیم سند رسمی اقدام به پیش فروش ساختمان کنند به حبس یا جزای نقدی محکوم می‌شوند.
وی ادامه داد: مالکان و دستگاه‌هایی که هنوز در سامانه املاک و اسکان ثبت نام نکرده‌اند، مشمول جریمه سنگین خواهند شد از طرفی برای خانه‌های خالی نیز جریمه‌ها از ۶ تا ۱۸ برابر مالیات بر اجاره از سال اول تا سوم به صورت پلکانی افزایش می‌یابد.
جنتی در پایان تصریح کرد: در صورتی که مالکی خانه‌ای را به فرزند و یا یکی از اقوام خود اجاره داده و کرایه نمی‌گیرد و قول نامه منعقد نشده باید در سامانه املاک و اسکان خود اظهاری ثبت کرده و قرار داد اجاره‌ای هم نوشته شود تا مشمول جریمه نشوند.