خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت بی‌رویه آب زیرزمینی در بوشهر/ دشت‌ها بحرانی و ممنوعه شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 شهریور 1403 - 21:23
بوشهر- معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر گفت: برداشت‌های بی‌رویه آب از منابع طیرزمینی، دشت‌های استان بوشهر را بحرانی و ممنوعه کرده است.
استان،آب،ممنوعه،غيرمجاز،بوشهر

عبدالطیف عباسی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای حفظ و احیای منابع آبی استان بوشهر اقدامات گسترده‌ای صورت گرفته و طرح‌های متنوعی در نقاط مختلف استان اجرا شده است.
وی با اشاره به تأثیر برداشت‌های بی‌رویه آب از منابع آب زیرزمینی در ممنوعه و بحرانی شدن دشت‌های استان بوشهر خاطرنشان کرد: از دیگر اثرات برداشت بی‌رویه از سفره‌های آب زیرزمینی فرونشست زمین است که می‌تواند مسائل و چالش‌های فراوانی را ایجاد کند.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر تاکید کرد: در همین راستا برخورد جدی با چاه‌های غیرمجاز را در دستور کار داریم و اقدامات گسترده‌ای در این زمینه در سطح استان صورت گرفته است.
مسدود کردن ۲۳۰ حلقه چاه
وی از توقیف ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات حفاری غیرمجاز در سطح استان خبر داد و افزود: دستگاه‌های حفاری از جمله دستگاه‌های تراکتوری، کمپرسور و تجهیزات دیگر توقیف شده است.
عباسی نژاد از مسدود کردن ۲۳۰ حلقه چاه آب غیرمجاز با صدور احکام قضائی طی سال گذشته خبر داد و بیان کرد: اغلب دشت‌های استان به ممنوعه، ممنوعه بحرانی و فاقد ظرفیت بهره‌برداری کشاورزی تبدیل شده است.