سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان زنجان ۱۳۱۹ تعاونی فعال دارد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 شهریور 1403 - 12:24
زنجان-مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان، با بیان اینکه استان یک هزار و ۳۱۹ تعاونی فعال دارد، گفت:دو درصد تعاونی ها در زنجان مشکل دارند.
استان،تعاون،درصد،زنجان،تعاوني،جعفري،اشاره،توزيعي

به گزارش خبرنگار مهر، طیب جعفری روز یکشنبه در آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر استان، گفت: تعاونی‌های استان در زمینه‌های مختلف تأمین نیاز، اعتبار، آموزش، تولیدی و توزیعی، خدمات، صنعتی، عمرانی، مسکن و کشاورزی فعالیت دارند.
وی اظهار کرد: ۳۲ درصد تعاونی‌های استان در بخش کشاورزی، ۱۸ درصد در زمینه تولیدی، توزیعی و خدماتی و ۱۴ درصد در بخش صنعت فعالیت می‌کنند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان، به هدف‌گذاری تحقق ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به تدوین و ابلاغ سند توسعه بخش تعاون، امیدها در خصوص افزایش سهم بخش تعاون زنده شد و قرار است هر سال ۲ درصد به سهم حدود ۶ درصد فعلی تعاون در اقتصاد اضافه شود.
جعفری تاکید کرد: آسیب شناسی حوزه تعاون در استان طی سه سال گذشته انجام شده و تعاونی‌های مشکل دار ۲ درصد کل تعاونی‌های استان بودند ولی به واسطه تعدد اعضای آنها نسبت به حل مشکلشان ورود کردیم.
وی افزود: اکنون ثبات نسبی در تعاونی‌های مشکل‌دار برقرار است با ریل گذاری‌های انجام شده در آینده نزدیک شاهد به ثمر رسیدن فعالیت‌های تعاونی مشکل دار سابق خواهیم بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان، به توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های تعاونی در استان اشاره کرد و گفت: در این راستا، آموزش به طور جدی در اولویت قرار گرفته است.
جعفری به راه‌اندازی ستاد ساماندهی تعاونی‌های مهم استان برای شناسایی آسیب‌ها و تدوین مدل حل مسأله اشاره کرد و گفت: طی حدود سه سال گذشته با اقدامات و پیگیری‌های انجام شده، امروز استان زنجان از آن وضعیت ۳۰ ماه قبل عبور کرده و این تعاونی‌ها سرگرم پیشبرد برنامه‌های خود هستند.
وی با بیان اینکه استان زنجان یک هزار و ۳۱۹ تعاونی فعال دارد، ادامه داد: از آن تعداد ۱.۳ درصد از شرکت‌های تعاونی فعال در کشور است.