خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکستان: طالبان علیه گروه‌های تروریستی اقدامی نکرده است

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 17 شهریور 1403 - 16:45
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان با تکرار ادعای حضور گروه‌های تروریستی در خاک افغانستان اظهار داشت طالبان علیه گروه‌های تروریستی در افغانستان اقدامی نکرده است.
افغانستان،پاكستان،تروريستي،طالبان،سخنگوي،خاك

به گزارش مشرق،«ممتاز زهرا بلوچ» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری با تکرار ادعای حضور گروه‌های تروریستی در خاک افغانستان اظهار داشت طالبان علیه گروه‌های تروریستی در داخل افغانستان اقدام کنند.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت موضع دولت اسلام‌آباد در قبال گروه‌های تروریستی در افغانستان کاملا روشن است.
وی همچنین اظهار داشت: «ما بارها شواهدی از فعالیت این گروه‌های تروریستی ارائه کرده‌ایم که در داخل افغانستان مخفیگاه‌ها و پناهگاه‌هایی دارند؛ نگرانی از خاک افغانستان برای دامن زدن به تروریسم علیه همسایگانش فقط نگرانی پاکستان نیست».
بلوچ همچنین مدعی شد گزارش‌های اخیر سازمان ملل بر فعالیت گروه‌های تروریستی در داخل افغانستان تاکید دارد.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان افزود: «بنابراین، ما از [طالبان] می‌خواهیم علیه این گروه‌های تروریستی اقدام و اطمینان حاصل کنند که این گروه‌های تروریستی حملات را علیه پاکستان انجام ندهند».
پیش از این نیز اسلام آباد مدعی شده بود فرماندهان و شبه‌نظامیان مخالف دولت پاکستان در افغانستان و تحت سلطه طالبان حضور دارند.
«خواجه آصف»، وزیر دفاع پاکستان به تازگی گفته بود: «منبع تروریسم در پاکستان، از افغانستان سرچشمه می‌گیرد و باوجود تلاش‌های ما، کابل هیچ پیشرفتی در این راستا ندارد».
«فصیح‌الدین فطرت»، رئیس ستاد ارتش طالبان پیش‌تر گفته بود: تاکنون هیچ کس نتواسته حضور شبه نظامیان «تی.‌تی‌.پی» را در خاک افغانستان ثابت کند.