واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به ادعای ارسال موشک به روسیه؛ بالاتر از سیاهی رنگی نیست؛ ما به حزب الله، حماس، حشدالشعبی موشک میدهیم چرا به روسیه ندهیم
ما برای تامین نیاز خود از جمله در واردات سویا و گندم باید تهاتر کنیم. یک بخش از تهاتر شامل ارسال موشک و بخش دیگر ارسال پهپاد به روسیه است. درباره ادعای ارسال موشک های بالستیک ایرانی به روسیه بالاتر از سیاهی رنگی نیست ما به حزب الله، حماس، حشد الشعبی موشک می دهیم چرا به روسیه ندهیم.
ما برای تامین نیاز خود از جمله در واردات سویا و گندم باید تهاتر کنیم.
یک بخش از تهاتر شامل ارسال موشک و بخش دیگر ارسال پهپاد به روسیه است.
درباره ادعای ارسال موشک های بالستیک ایرانی به روسیه بالاتر از سیاهی رنگی نیست ما به حزب الله، حماس، حشد الشعبی موشک می دهیم چرا به روسیه ندهیم.
کد خبر: 673631 | ۱۴۰۳/۰۶/۱۷ ۱۳:۲۱:۱۳
احمد بخشایش اردستانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این پرسش که «دلایل رویکرد جدید دولت روسیه در قبال حمایت از ایجاد کریدور زنگزور و بی توجهی به منافع شریک استراتژیک خود» به دیده بان ایران گفت: «در دولت آقای روحانی خیلی ما تلاش کردیم که با غرب اتحاد برسیم اما مذاکرات ایران و غربی ها نتایج مشخصی نداشت.
ایران در سیاست خود تلاش کرد به چین و روسیه نزدیک شود.
در واقع پس از دور جدید تحریم ها ایران مجبور به انتخاب رویکرد نگاه به شرق در سیاست خارجی خود شد.
طبیعی است که ایران در نظام بینالملل خودش رو بی پناه نگذارد.
ایران در دوره اخیر تلاش کرد با همسایگان ارتباط برقرار کرده و روابط خود را چین و روسیه به عنوان دو متحد تقویت کند.
حالا معنی متحده استراتژیک این نیست که ما با این دو کشور در هر زمینه ای منافع مشترک داشته باشیم مثلاً در برخورد روسیه با ژاپن در جزایری که مورد اختلاف این کشورهاست ما گاهی از اوقات طرف ژاپن رو میگیریم یا در ارتباط با مثلا چین با هنگ کنگ گاهی از اوقات هم ما در واقع مواضع دیگری می گیریم که نافی اتحاد استراتژیک نیست»
به گزارش هم میهن و به نقل از دیده بان ایران بخش هایی از اظهارات بخشایش اردستانی را در ادامه می خوانید: