خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت چین و روسیه با تصویب قطعنامه علیه طالبان

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 17 شهریور 1403 - 13:00
چین و روسیه با تصویب قطعنامه شورای امنیت برای لغو قانون امر به معروف و نهی از منکر حکومت طالبان مخالفت کردند.
شوراي،طالبان،امنيت،عضو،دوازده،لغو

به گزارش مشرق، دوازده کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه، سوئیس، اسلونی، مالتا، کره جنوبی، ژاپن، سری لئون، موزامبیک، گویان و اکوادور در پیامی تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر طالبان را محکوم کرده و خواهان لغو آن شدند.
شورای امنیت سازمان ملل در نظر داشت قطعنامه‌ای علیه طالبان دراین‌باره صادر کند، اما مخالفت روسیه و چین از این اقدام جلوگیری کرد.
این دو عضو دائم شورای امنیت تصریح کرده بودند قانون جدید طالبان موضوع داخلی افغانستان است و نباید درباره آن مداخله کرد.
در پیام دوازده عضو شورای امنیت آمده است: ما بار دیگر از طالبان می‌خواهیم فوراً تمام سیاست‌ها و اقداماتی را که بهره‌مندی زنان و دختران از حقوق بشر و آزادی‌های اساسی را نقض می‌کند، لغو کند.
نمایندگان این کشورها همچنین ممنوعیت سفر ریچارد بنت، گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر در امور افغانستان را محکوم کردند.