خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی وام میلیاردی هیات مدیره سازمان بورس در کمیسیون اقتصادی

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 17 شهریور 1403 - 10:59
موضوع وام 10.5 میلیارد تومانی هیات مدیره سازمان بورس در اولین جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس رسیدگی می شود.
وام،دريافت،توماني،كميسيون

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فاطمه مقصودی در واکنش به افشای وام 10.5 میلیارد تومانی 5 عضو هیات مدیره سازمان بورس با سود 4 درصدی به خانه ملت، گفت: موضوع وام‌های نجومی بدون پایه و اساس در اولین جلسه این کمیسیون با جدیت رسیدگی خواهد شد.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: امروزه بسیاری از مردم در گیر و دار دریافت وام‌های کوچک اشتغال‌ زایی و حتی دریافت وام ازدواج هستند و چرا زن سرپرست خانوار در دریافت وام 10 میلیون‌ تومانی اجاره مسکن ناتوان است اما برخی آقایان وام‌های میلیاردی می‌گیرند.
انتهای پیام/