خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات راکتی حزب‌الله علیه مقر فرماندهی تیپ گولانی اسرائیل

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 17 شهریور 1403 - 10:35
حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای از عملیات صبح امروز شنبه، علیه مقر فرماندهی نیرو‌های تیپ «گولانی» رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.
لبنان،اشغالي،پايگاه،مقاومت،فلسطين

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک دست‌کم ۳۰ راکت در صبح امروز از جنوب لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی خبر داد.
رسانه‌های اسرائیلی نیز لحظاتی پیش، از شنیده شدن صدای آژیر‌های هشدار در کوه «میرون» جایی که پایگاه نظامی اسرائیل به همین نام واقع شده، «میتات» در الجلیل غربی و رأس الناقوره در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
پس از آن بود که مقاومت اسلامی لبنان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در ادامه حمایت از مردم نوار غزه و مقاومت قهرمانانه آنها و در پاسخ به تداوم جنایات اسرائیل در روستا‌های جنوبی لبنان بویژه تجاوز اخیر به شهرک «فرون» عملیات صبح امروز را انجام داده است.
حزب‌الله لبنان اعلام کرد که با کاتیوشا، پایگاه «جبل نیریا» مقر فرماندهی نیرو‌های تیپ «گولانی» را هدف قرار داده است.