دستگیری هنجارشکن فضای مجازی در آذرشهر
فرمانده انتظامی آذرشهر از دستگیری هنجارشکن فضای مجازی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سرهنگ محمد نعمتی اظهار کرد: با رصد هوشمندانه یکی از پلیسهای تخصصی انتظامی شهرستان، فعالیتهای مجرمانه مدیر یکی از صفحات شبکه اجتماعی خارجی با بیش از دو هزار دنبال کننده در فضای مجازی، در دستور کار ویژه پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مدیر این صفحه با انتشار مطالب غیرواقعی و هنجارشکنانه به قصد تشویش اذهان عمومی و تحریک مخاطبان، اقدام به این کار کرده بود.
فرمانده انتظامی آذرشهر ادامه داد: فرد مذکور بعد از شناسایی و جمع آوری مستندات لازم، طی هماهنگیهای به عمل آمده قضایی احضار و پس از اعتراف به تخلف ارتکابی، نسبت به غیر فعال کردن صفحه اقدام و متهم به همراه پرونده متشکله جهت طی مراحل اطاله دادرسی، در اختیار مرجع محترم قضایی قرار گرفت.
نعمتی با اشاره به برخورد قاطع پلیس با هنجارشکنان فضای مجازی از شهروندان درخواست کرد، در صورت اطلاع از هرگونه فعالیتهای مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق تماس با مرکز فوریتهای پلیس فتا 096380 اطلاع رسانی کنند تا اقدامات لازم در راستای ارتقای مولفههای امنیت عمومی فضای مجازی انجام بگیرد.
انتهای پیام/