خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعلیق یک شرکت دیگر به دلیل گران‌فروشی بلیت هواپیما

مشرق | اقتصادی | پنجشنبه، 15 شهریور 1403 - 11:23
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تعلیق سایت مستر بلیت به دلیل گران‌فروشی خبر داد.
بليت،هواپيمايي،نرخ،سازمان،كشوري،مسافرت،تعليق،نشاني،هوايي

به گزارش مشرق، جعفر یازرلو اظهار کرد: با توجه به افزایش پروازها در روزهای پایانی ماه صفر، دفتر نظارت سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه نظارت‌های مستمر خود به منظور حفظ مصالح عمومی و اطمینان از رعایت نرخ های تعیین شده، به‌طور ویژه در این ایام نسبت به پایش و رصد بازار فروش بلیت اقدام کرده است.
وی افزود: بنابراین به دنبال تعلیق ۱۳ دفتر خدمات مسافرت هوایی در روزهای گذشته و با استناد به مفاد مصرحه در ماده ۱۶ قانون هواپیمایی کشوری و نیز به‌دلیل عدم رعایت ماده ۳۰ آیین نامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی و با استناد به ماده ۳۱ آئین نامه اخیرالذکر، پروانه فعالیت شرکت خدمات مسافرت هوایی "عتیق گشت" اصفهان که به نشانی www.mrbilit.com به عرضه بلیت و نمایش نرخ بلیت هواپیما بالاتر از نرخ های تعیین شده اقدام کرده است، از تاریخ ۱۴/۶/۱۴۰۳ به مدت یک ماه تقویمی تعلیق شد.
وی ادامه‌داد: همچنین شرکت "آتیان سیر ایرانیان" نیز به نشانی www.utravs.com علاوه بر عرضه بلیت و نمایش نرخ بلیت هواپیما بالاتر از نرخ های تعیین شده، به دلیل فروش اجباری بلیت همراه با بسته گردشگری و ارائه خدمات گردشگری بر روی پرواز برنامه‌ای شرکت های هواپیمایی در مسیرهای غیر چارتری از تاریخ ۱۴/۶/۱۴۰۳ به مدت یک ماه تقویمی تعلیق شد.
یازرلو تصریح کرد: سازمان هواپیمایی کشوری به صورت برخط و مستمر به پایش و رصد بازار فروش بلیت اقدام کرده و بازرسان این سازمان در فرودگاه‌ها مستقر بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری همچنین از مسافران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف نرخی در این ایام، مراتب را همراه با مستندات در سایت این سازمان به نشانی caa.gov.ir بارگذاری کنند.