خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا ۵ تولید کننده ابررایانه چینی را تحریم کرد

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 01 تیر 1398 - 09:14
آمریکا ۵ سازمان چینی را که در حوزه توسعه ابررایانه فعالیت می کنند در فهرست سیاه خود قرار داده است. این کشور ادعا می کند شرکت های مذکور ابررایانه با کاربردهای نظامی توسعه می دهند.
آمريكا،ابررايانه،توسعه،ادعا،فهرست،سياه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، آمریکا ۵ سازمان چینی که در حوزه توسعه ابررایانه فعالیت می‌کنند را در فهرست سیاه خود قرار داده است.
دولت آمریکا ادعا می‌کند برای حفظ امنیت ملی خود به رقیب آسیایی اجازه نمی‌دهد به فناوری‌های حیاتی اش دسترسی یابد.
به گفته کارشناسان این اقدام وزارت بازرگانی آمریکا مذاکرات میان دو کشور را سخت‌تر می‌کند.
یکی از ۵ سازمانی که در فهرست سیاه آمریکا قرار گرفته Sugon تولید کننده ابررایانه است.
این شرکت به شدت به تهیه کنندگان آمریکایی از جمله تراشه سازانی مانند اینتل و انویدیا وابسته است.
۴ شرکت دیگر نیز عبارتند از انسیستو Wuxi Jiangnan فناوری رایانشی و همین طور ۳ زیرمجموعه Sugon.
این شرکت‌ها مشغول توسعه ابررایانه جدید چین هستند.
وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرده این شرکت‌ها از توسعه ابررایانه با کاربردهای نظامی پشتیبانی می‌کنند و فعالیت‌های آنها مغایر با امنیت ملی و منافع سیاست خارجی این کشور است.
همینطور این وزارتخانه ادعا می‌کند شرکت‌های Sugonو Wuxi Jiangnan سعی دارند نسل جدید فناوری‌های رایانشی را بسازند که به نوسازی ارتش کمک می‌کند.
این فناوری در مأموریت‌های نظامی مختلف مانند شبیه سازی های هسته‌ای، محاسبات پرتاب موشک و الگوریتم‌های هایپرسونیک به کار می‌رود.