خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمودی: دولت برای حل مشکلات روی اشتغال و مسکن تمرکز کند

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 14 شهریور 1403 - 12:11
نماینده مجلس تأکید کرد که دولت باید تمام ظرفیت های خود را برای رشد اشتغال به کار گیرد و همچنین کنترل قیمت ها و جلوگیری از تورم را در دستور کار قرار دهد.
دولت،چهاردهم،اشتغال،عملكرد،نماينده،مجلس،جوانگرايي،محمودي

مرتضی محمودی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، بر اهمیت اشتغال و مسکن به‌عنوان اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم تأکید کرد و گفت: این دو موضوع بخش عمده‌ای از سبد رفاهی کشور را برطرف خواهد کرد.
وی افزود: رهبر انقلاب اولویت دولت چهاردهم و دستگاه‌های حاکمیتی را اقتصاد معیشت و اتکا به تولید داخل بیان کردند.
بنابراین، این موضوع باید در دستور کار دولت آقای پزشکیان قرار گیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: افزایش تولید داخلی منجر به رشد اشتغال می‌شود و این امر چرخه اقتصاد کشور را بهبود می‌بخشد.
با این حال، تورم، نقدینگی و ناترازی‌های موجود بر رفاه عمومی تأثیر گذاشته و قدرت خرید مردم را کاهش داده است.
مشکلات اقتصادی تنها ناشی از تحریم‌ها نیست، بلکه مسائل زیرساختی، مدیریتی و بی‌عدالتی در توزیع ثروت نیز نقش مهمی دارند.
این نماینده مجلس تأکید کرد که دولت باید تمام ظرفیت‌های خود را برای رشد اشتغال به کار گیرد و همچنین کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از تورم را در دستور کار قرار دهد.
محمودی در مورد جوانگرایی در دولت چهاردهم نیز اظهار داشت: عملکرد دولت در این زمینه رضایت‌بخش نبوده و میانگین سنی وزرا و معاونین بالا است.
جوانگرایی به سن نیست و باید افرادی با روحیه جهادی در دولت حضور داشته باشند.
اما باید منتظر ماند و عملکرد دولت را پس از شش ماه بررسی کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد که رسانه‌ها و جوانان انقلابی باید انصاف را در نظر بگیرند و به دولت زمان بدهند تا عملکرد خود را نشان دهد.
انتهای پیام/