خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آژانس‌های مسافرتی برای حفظ مشتری رقابت می‌کنند/ ارائه خدمات زیر قیمت تمام شده!

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 01 تیر 1398 - 08:50
رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: گاهی خدمات آژانس‌های مسافرتی زیر قیمت تمام شده عرضه می‌شود.
گردشگري،غربي،قيمت،مسافرتي،دفاتر،مسافران،ميراث،شمال،فرهنگي،كش ...

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
حرمت‌الله رفیعی رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، در خصوص برنامه آژانس‌های مسافرتی برای مسافران تابستانی به خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: به اندازه کافی قیمت‌ها بالا هست؛ دفاتر ما قیمت‌ها را بالا نمی‌برند و تمایل دارند که قیمت‌ها مناسب باشند تا بتوانند مسافران خود را حفظ کنند.
متأسفانه اگر در گذشته در ازای صدور بلیت هواپیمای یک مسیر ۱ میلیون تومان می‌گرفتیم، امروزه ۳ یا ۴ میلیون می‌گیریم.
بنابراین قیمت‌ها ۳ یا ۴ برابر شده‌اند.
پس اگر در گذشته قیمت یک تور مسافرتی ۳ میلیون بود، هم‌اکنون قیمت همان تور ۷ یا ۸ میلیون است.
وی افزود: فعلاً چیزی از برنامه تثبیت قیمت‌ها معلوم نیست، اما امید است شرایط به گونه‌ای پیش برود که هم مردم از آن سود ببرند و هم ایرلاین‌ها قیمت‌ها را تا حدودی کاهش بدهند.
البته ایرلاین‌ها هم دلایل خاص خودشان را برای افزایش قیمت‌ دارند؛ چراکه باید در کشور سوم سوخت بگیرند.
علاوه بر آن هزینه قطعات و تعمیراتشان براساس دلار محاسبه می‌شود.
در شرایط موجود به دلیل کاهش استقبال مردم و نگاه داشتن حداقلی مسافران قیمت تور‌ها خیلی بالا نرفته است و گاهی خدمات زیر قیمت تمام شده عرضه می‌شود.
رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران اظهار کرد: برای رونق بیشتر بازار گردشگری استان‌های غرب و شمال غربی کشور، دو جلسه در ارومیه، کرمانشاه و سنندج داشتیم.
معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همت به خرج داده و برای پای کار آمدن بیشتر مدیران کل استان‌ها فراخوان جمعی داده است.
رفیعی در پایان گفت: تلاش می‌کنیم که در تعطیلات و ایامی چون عید فطر، نوروز و ...
همه مردم راهی یک مسیر مشترک نشوند و در ترافیک نمانند.
بنابراین بر تامین ظرفیت‌ گردشگری استان‌های غربی و شمال غربی کشور تاکید داریم.
امید است که استانداران نیز همانند سازمان میراث فرهنگی و بخش خصوصی به موضوع رونق گردشگری این استان‌ها ورود کنند تا بتوان بخشی از تور‌های مسافرتی ورودی از کشورهایی چون عراق و ترکیه را هم جذب استان‌های غربی و شمال غربی کرد.
البته این موضوع در آینده به استان‌های دیگر نیز تسری پیدا می‌کند.
انتهای پیام/