خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش سرانه سوخت خودروها در خراسان شمالی ضروری است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 شهریور 1403 - 18:35
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی، گفت: با توجه به افزایش تردد و سفرها در استان٬ افزایش سرانه سوخت خودروها در خراسان شمالی ضروری است.
ستاد،استان،سفر،جلسه،جهت،زائران،مسافران،اجرايي،رشيدي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، مهدی رشیدی امروز در دومین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان خدمات به مسافرین و زائرین حرم مطهر رضو،ی اظهار داشت: با توجه به اهمیت سلامت زائران و مسافران دستگاه‌های نظارتی به صورت مستمر نسبت به انجام بازدید از فروشگاه‌های اقلام ضروری، نمازخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی، رستوران‌ها اقدام و جهت جلوگیری از تصادفات و واژگونی‌های احتمالی در محورهای مواصلاتی استان مقرر شد با قید فوریت دو ایستگاه توقفگاهی برای استراحت رانندگان وسایل نقلیه در جهت خدمت‌رسانی و پذیرایی از زائران بر پا شود.
وی افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم توسط 11 کمیته ستاد خدمات سفر در استان برای میزبانی و پذیرایی از مسافران و زائران صورت گرفته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی با تاکید بر نظارت عالیه در جهت جلوگیری از کم‌فروشی و گران‌فروشی و رعایت بهداشت، بیان کرد: موضوع سرانه سوخت استان در جلسه طرح و با توجه به ضرورت افزایش سرانه سوخت استان خراسان شمالی مقرر شد پیگیری لازم توسط دبیرخانه ستاد استان از دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور انجام شود.
رشیدی افزود: این کمیته‌ها در بخش‌های مختلف گردشگری، ترافیک و حمل و نقل، خدمات و اسکان و سلامت و غیره فعال هستند و تمام تمهیدات لازم خدمات به مسافران اندیشیده شده است.
به گزارش تسنیم٬ در این جلسه ابتدا پیگیری مصوبات جلسه قبل بررسی و پیشنهادات اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر جهت برنامه‌ریزی پایانی ماه صفر ارائه و سپس برنامه‌ها توسط کمیته‌های ستاد اجرایی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
انتهای پیام/311/