خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین سفر رئیس‌جمهور به مشهد/ حضور پزشکیان بین زائران - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 شهریور 1403 - 10:52
رئیس جمهور اسلامی ایران صبح امروز، سه شنبه در نخستین سفر خود از طریق فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد وارد مشهد مقدس شد.
رضوي،سفر،پزشكيان،زائران،مشهد،حضرت،خراسان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مسعود پزشکیان، در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مورد استقبال رسمی استاندار و مسئولان محلی خراسان رضوی قرار گرفت و قرار است به زیارت مرقد مطهر حضرت امام علی‌بن موسی الرضا(ع) مشرف شود.
حضور میان زائران امام رضا(ع)
.
مسعود پزشکیان رئیس جمهور‌ طی سفر یک‌روزه به مشهد مقدس به‌همراه یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی از مواکب مستقر در محور ملک‌آباد «جاده قدیم مشهد ـ نیشابور» بازدید و با زائران پیاده بارگاه منور رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد.
طی این بازدید سرزده ریاست‌جمهوری اسلامی ایران به‌صورت چهره به چهره با زائران گفت‌وگو کرد و با حضور در تعدادی از موکب‌ها روند خدمت‌رسانی به زائران بارگاه حضرت شمس الشموس(ع) را مورد ارزیابی قرار داد.
گفتنی است؛ مسعود پزشکیان طی نخستین سفر خود، همچنین در اجتماع عزاداران رضوی حضور پیدا خواهد کرد و با فعالان اقتصادی و سیاسی خراسان رضوی دیدار خواهد داشت.
جزئیات برنامه‌های سفر رئیس‌جمهور به مشهد
رئیس‌جمهور قرار است در یکی از مسیرهای منتهی به حرم مطهر حضرت علی‌بن موسی الرضا(ع) با زائران پیاده آن حضرت همراه شود.
دیدار با فعالان اقتصادی خراسان رضوی و حضور در آئین‌های سوگواری دهه پایانی صفر به‌مناسبت شهادت حضرت رضا(ع) از دیگر برنامه‌های سفر پزشکیان به مشهد است.
این نخستین سفر پزشکیان به‌عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران است.
در این سفر محمدجواد ظریف و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه وی را همراهی می‌کنند.
.
انتهای پیام/282/.+