خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده‌سازی بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار پروژه نهضت ملی مسکن

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 12 شهریور 1403 - 10:06
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار پروژه نهضت ملی مسکن در سراسر کشور آماده‌سازی شد.
مسكن،زمين،ملي،مسكوني،پيگيري

ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه تامین زمین برای شهرهایی که نیاز به زمین در آنها وجود دارد پیگیری و اجرایی شده است گفت: پیگیری الحاق اراضی مسکونی در دستور کار قرار گرفته است، تصویب مکانیابی شهرک‌ها و توافق با نهادها و بخش خصوصی اجرایی شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های آماده‌سازی اراضی شهری و شهرک‌های مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تصریح کرد: در مجموع یک‌هزار و ۶۳۲ پروژه آماده سازی به مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار در کشور آغاز شده که ظرفیت واحدپذیری این پروژه‌ها بیش از یک میلیون و ۵۶۵ هزار واحد مسکونی است.
وی یادآور شد: پیگیری آخرین وضعیت پیشرفت طرح نهضت ملی مسکن در کشور برای رفع مشکلات موجود و تسریع اجرای این پروژه‌ها به صورت هفتگی در سازمان ملی زمین و مسکن برگزار می‌شود.
خبرنگار: محبوبه کباری