خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیرساخت‌های سرمایه گذاری در ۵ سال آینده در نهبندان فراهم می‌شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 شهریور 1403 - 19:12
بیرجند: استاندار خراسان‌جنوبی گفت:طی ۵ سال آینده نهبندان بسیار رشد و توسعه یافته و زیر ساخت‌های سرمایه گذاری آن مهیا می‌شود.
نهبندان،انتقال،خراسان،آهن،جنوبي،خط،آب

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت عصر یکشنبه در جمع مردم نهبندان اظهار کرد: با تعاملات و همدلی مسئولان کارهای بزرگی در استان و شهرستان نهبندان در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه مطالبه‌های مهم مردم نهبندان در دولت چهاردهم هم باید پیگیری شود، گفت: این منطقه بهترین همراهی‌ها را با نظام دارند اما متأسفانه به خاطر کم توجهی برخی مسئولان به مناطق کم برخوردار، عقب ماندگی‌هایی وجود دارد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه راه آهن و آب دغدغه اصلی و از مطالبات مردم در قبل از انقلاب بود اما به دلیل اعتبارات سنگین اجرایی نمی‌شد، گفت: در حال حاضر با اجرای سه پروژه بزرگ خط ریلی راه آهن، خط انتقال آب از دریای عمان با ۵۵ هزار میلیارد تومان و انتقال گاز نهبندان، این شهرستان دروازه رشد خراسان جنوبی است.
به گفته قناعت انتقال گاز از دو راهی دشتک زابل با اعتبار هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از محل منابع ملی انجام شد.
وی بیان کرد: ۹۰۰ هکتار به محدوده شهر نهبندان الحاق شده که همه آن نیاز به زیرساخت و آماده سازی دارد که وظیفه دولت است و جای هیچ نگرانی در این زمینه نیست.
استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: مطالبه‌های مهم مردم همانند خط راه آهن، انتقال آب و پست ۴۰۰ کیلوولت نهبندان باید در دولت چهاردهم پیگیری شود تا تعطیل نشوند.