خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید وزرای دفاع ایران و سوریه بر حمایت از جبهه مقاومت

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 11 شهریور 1403 - 13:52
وزرای دفاع ایران و سوریه در گفتگوی تلفنی بر گسترش روابط و حمایت از جبهه مقاومت تاکید کردند.
سوريه،دفاع،وزير،جمهوري،رژيم،نيروهاي،كشور،مسلح،اسلامي،ايران،ن ...

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم،‌ سپهبد علی محمود عباس وزیر دفاع جمهوری عربی سوریه طی تماس تلفنی با امیر عزیز نصیرزاده، انتصاب ایشان به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.
امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگوی تلفنی با سپهبد علی محمود عباس وزیر دفاع جمهوری عربی سوریه به حمایت جمهوری اسلامی ایران از استقرار امنیت و احترام به تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به اشتراکات دو کشور به ویژه حمایت سوریه از محور مقاومت، افزود: به طور حتم باید توافقات بین دو کشور از جمله نتایج سفر شما به تهران اجرایی شود و در این راستا همکاری‌ها با سرعت بیشتری گسترش خواهد یافت.
امیر نصیرزاده در ادامه با اشاره به مسئله غزه و جنایات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: متاسفانه عکس العمل مناسبی از سوی مجامع بین المللی در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی نمی‌بینیم و لذا باید همکاری‌های دو کشور ادامه یافته و به طور حتم این همکاری‌ها باعث شکست رژیم صهیونیستی خواهد شد چون وعده خداوند است که حزب الله بر حزب شیطان که نماد آن همان رژیم صهونیستی است، پیروز خواهد شد.
سپهبد علی محمود عباس وزیر دفاع سوریه در ادامه این گفتگو ضمن تبریک انتصاب امیر سرتیپ نصیرزاده به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: ما به دنبال استمرار روابط با جمهوری اسلامی ایران هستیم و ان شاء الله در راستای اهداف دو ملت و نیروهای مسلح دو کشور تلاش مضاعفی خواهیم کرد.
وزیر دفاع سوریه با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران و تمامی کشورهای عضو محور مقاومت نسبت به سوریه و امنیت سوریه گفت: با شما همراه و هم جبهه هستیم که امنیت دو کشور یکی است چرا که برادران محور مقاومت، گویی سوار بر یک قایق واحد هستند و در برابر رژیم اشغالگر که جنایات ضدبشری فراوانی در غزه، سوریه و یمن در سایه بی عملی سازمان‌های بین المللی و چشم پوشی آن‌ها از جنایات رژیم صهیونیستی انجام داده و می‌دهد، مبارزه می‌کنند و بدون شک همکاری مشترک، ما را در برابر این محور زور گو قدرتمند تر می‌کند.
سپهبد علی محمود عباس بر همکاری بیشتر دو کشور تاکید کرد و گفت: امیدوارم این همکاری‌ها و توافقنامه‌ها را توسعه دهیم و به نظر بنده هیچ راه و گزینه دیگری نداریم و باید این راه را برای مقابله با نیروهای شر ادامه دهیم.
انتهای پیام/