سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

⁠ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان ادامه دارد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 شهریور 1403 - 10:47
بندرعباس- کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از امروز تا صبح فردا آب‌های دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس با وزش بادهای نسبتاً شدید جنوب شرقی، مواج است.
عمان،پور،هواشناسي،هرمزگان،درياي،كارشناس،توصيه،شرق،اداره،مناطق

به گزارش خبرگزاری مهر، مرضیه سی سی پور اظهار کرد: در این مدت بیشینه سرعت باد به ویژه در تنگه هرمز به بیش از ۴۵ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۱۸۰ سانتیمتر می‌رسد.
وی توصیه کرد: شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناورها صورت گیرد.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: در سواحل و جزایر نیز احتمال وقوع گرد و غبار موقتی، کاهش دید افقی و کیفیت هوا وجود دارد.
سی سی پور افزود: بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات استان بویژه شهرستان‌های بشاگرد، حاجی آباد، بستک و مناطق مرتفع و مستعد مرکزی رشد ابرهای همرفتی، رگبار باران و رعد و برق، تندباد لحظه‌ای و سیلابی شدن مسیل‌ها پیش بینی می‌شود.
وی توصیه کرد: از صعود به ارتفاعات و قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی خودداری شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: طوفان گرمسیری آسنا در موقعیت ۲۲ و نه دهم درجه عرض شمالی و ۶۲ و شش دهم درجه طول شرقی قرار گرفته و با سرعت ۷۲ کیلومتر بر ساعت در حال پیشروی به سمت جنوب شرق این موقعیت است.
سی سی پور افزود: با توجه به نقشه‌های فعلی، مسیر حرکت به سمت سواحل شرقی کشور عمان است.
وی گفت: با عبور طوفان گرمسیری در شرق دریای عمان، مناطق ساحلی جاسک نسبتاً مواج و مناطق فراساحلی طوفانی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان تصریح کرد: به علت ناایمن بودن دریای عمان بویژه شرق آن توصیه می‌شود از هرگونه فعالیت دریایی در دریای عمان بخصوص نواحی فراساحلی و عبور کشتی‌های تجاری و صیادی در شمال اقیانوس هند جلوگیری شود.
سی سی پور افزود: امروز دمای نسبی بیشینه کاهش می‌یابد و از فردا نوسانات دمایی تغییر چندانی ندارد.