خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمعیت زندان های انگلیس رکورد زد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 10 شهریور 1403 - 17:58
دولت انگلیس به منظور بازداشت مجرمان جدید، زندانیان قدیمی را آزاد می کند.
انگليس،اعلام،آشوبهاي،مجرمان،زندانيان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، دولت انگلیس طرح آزادی زودهنگام و اضطراری مجرمان را به اجرا می گذارد.
بر اساس وزارت دادگستری انگلیس، مجرمانی که ۴۰ درصد از دوران محکومیت خود را در زندان گذرانده اند، آزاد می شوند و حدود پنج هزار و ۵۰۰ تخت برای پذیرش زندانیان جدید باز می شود.
این طرح به منظور خالی کردن زندان های این کشور برای مجرمان جدید و افرادی که در آشوبهای نژادپرستانه اخیر در این کشور دستگیر شده اند اجرا می شود.
وزارت دادگستری انگلیس اخیراً اعلام کرده در یک ماه اخیر حدود هزار زندانی جدید راهی زندانهای انگلیس شده اند و ظرفیت زندانها در حال پر شدن است.
پلیس انگلیس هم اعلام کرده است دست کم هزار و ۳۰۰ نفر در آشوبهای اخیر دستگیر شده اند که به علت کمبود جا محاکمه آنها به تعویق افتاده است.
بنا بر اعلام پلیس، بازداشت های دیگر هم در راه است.
جمعیت زندانیان انگلیس و ولز پس از افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ نفر در چهار هفته اخیر، رکورد جدیدی ثبت کرد.