ناترازی انرژی سبب کاهش تولیدات صنعتی شده است
جویبار- مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران گفت: ناترازی انرژی موجب کاهش تولید در واحدهای صنعتی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، نادعلی کهنسال ظهر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان جویبار با اعلام اینکه این شهرستان در حوزههای ورزش، کشاورزی و صنعت بسیار موفق عمل کرده است، افزود: در حوزه صنعت تعداد پروانه واحدهای تولیدی ۱۰۴ مورد با سرمایه گذاری یک هزار میلیارد تومان بوده و برای ۳ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی در ادامه به نقش تأثیر گذار دوپایانه مهم صادراتی روماک گستر و ماهیان خاویاری در جویبار اشارهای کردو اظهار داشت: در سه سال گذشته ۳۰۹ واحد تولیدی راکد احیا و راهاندازی شد و خوشبختانه با شروع به کار این واحدها برای ۹ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.
کهنسال تصریح کرد: در این شهرستان ۱۶ واحد راکد با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان احیا و موجب ایجاد اشتغال برای ۳۱۲ نفر شده است.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در پایان با اشاره به اینکه ۲ واحد صنعتی در تملک بانک بوده است، گفت: این مسئله در کارگروه تسهیل استان پیگیری و زمینه برای احیای مجدد این دو واحد را محیا خواهیم کرد.