خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای ۴ هزار بسته لوازم التحریر به کودکان مراکز پویانشهر

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 10 شهریور 1403 - 10:41
سرپرست سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از اهدای حدود ۴ هزار بسته لوازم‌التحریر به دانش آموزان مدارس پویاشهر این سازمان در آستانه بازگشایی مدارس خبر داد.
سازمان،مدارس،اجتماعي،شهر،پويا،كودكان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد نقیب سرپرست سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه این سازمان در ایام تابستان برنامه‌های ویژه تفریحی برای کودکان مدارس پویا شهر در نظر گرفت، گفت: با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی قصد داریم در مراسمی ویژه با حضور کودکان کار مدارس پویا شهر جشن آغاز سال تحصیلی را برگزار کنیم.
وی افزود: در این راستا ۳۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی تهیه شده و همچنین حدود ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر نیز در خیمه یاری محرم شهر توسط خیرین اهدا گردید و طی یک مراسم ویژه به کودکان مدارس پویا شهر اهدا می‌شود تا این عزیزان با خیالی آسوده در مراکز استعدادیابی، توانمندسازی و آموزشی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران به تعلیم و تربیت بپردازند.
اگرچه در تلاش هستیم در صورت امکان ۱۵۰۰ پک لوازم‌التحریر دیگر نیز به این رقم اضافه کنیم و در این راستا تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد.
سرپرست سازمان خدمات اجتماعی از تلاش‌های مؤسسات غیردولتی (NGO) برای مذاکره با وزارت آموزش و پرورش قدردانی کرد و افزود: طی مذاکرات صورت گرفته تاکنون حدود ۴۰۰ کودک کار در مدارس وزارت آموزش و پرورش مشغول به تحصیل شده‌اند که امیدواریم این روند طی ماه‌های آینده رو به افزایش باشد.