خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد شدید در زابل/ کاهش دید در زاهدان تا ۳۰۰متر

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 شهریور 1403 - 23:12
زاهدان_ مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: وزش باد شدید با سرعت ۱۱۵ کیلومتر در ساعت زابل را درنوردید.
افقي،كاهش،ديد،هواشناسي،غبار،ايستگاه

محسن حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، افزود: وزش باد شدید تا بیشینه ۱۱۵ کیلومتر در ساعت شامگاه امروز هشتم شهریور ماه، زابل را درنوردید و گردوغبار حاصل از آن شعاع دید افقی را به ۲۰۰ متر کاهش داد.
وی بیان کرد: در شهرستان زهک، طی امروز بیشینه سرعت باد به ۸۴ کیلومتر در ساعت رسید و دید افقی را در ایستگاه هواشناسی تا ۹۰۰ متر کاهش داد.
‌دید افقی در منطقه فرودگاهی زاهدان به ۳۰۰ متر کاهش یافت
مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در بعد از ظهر امروز پنج شنبه، غبار حاصل از طوفان ۱۰۱ کیلومتر در ساعت منطقه سیستان دید افقی را در ایستگاه فرودگاهی زاهدان به ۳۰۰ متر کاهش داد.
وی خاطر نشان کرد: همچنین دید افقی در ایستگاه هواشناسی سراوان به هزار متر، خاش و میرجاوه سه هزار متر کاهش یافت.
حیدری توصیه کرد: ساکنان مناطق تحت تأثیر، به نکات بهداشتی و استفاده از ماسک در زمان غبار آلود شدن هوا توجه کنند.
وی ادامه داد: از تردد غیر ضروری بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان، در زمان غبار آلود شدن هوا خودداری کرده و احتیاط در ترددهای جاده‌ای، محافظت از گلخانه‌ها و محصولات و خودداری از کار در ارتفاعات در اولویت قرار گیرد.