خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حال ۲ نفر دیگر ازمصدومان حادثه انفجار گاز در کارگاه سپاه وخیم است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 شهریور 1403 - 18:52
اصفهان - روابط عمومی سپاه صاحب الزمان استان اصفهان اعلام کرد که حال ۲ نفر از ۹ مصدوم حادثه انفجار گاز شب گذشته در یکی از کارگاه های این نیرو وخیم است.
شهيد،مرشدي،سپاه،شهريور،نظري

به گزارش خبرگزاری مهر، حال دو نفر از مصدومان حادثه «نشت گاز در یکی از کارگاه‌های وابسته به سپاه» در اصفهان که شب گذشته (هفتم شهریور ماه) رخ داد، وخیم گزارش شده است.
روابط عمومی سپاه اصفهان اعلام کرد که امید است مردم برای مصدومان حادثه این کارگاه دعا کنند تا سلامت به آغوش خانواده‌های‌شان بازگردند.
از میان آسیب‌دیدگان نیروهای سپاه که تعداد آنها به ۱۱ نفر می‌رسید، تا این لحظه دو نفر، یعنی سروان پاسدار مجتبی نظری از شهر قهدریجان و سرهنگ دوم پاسدار مختار مرشدی از شهرستان فریدون‌شهر به شهادت رسیدند.
آئین خاکسپاری و گرامیداشت شهدای امنیت، شهید نظری و شهید مرشدی، به ترتیب در روزهای جمعه (نهم شهریور ماه) و شنبه (دهم شهریور ماه) برگزار می‌شود.
پیکر شهید نظری در قهدریجان و پیکر شهید مرشدی در فریدون‌شهر به خاک سپرده می‌شود.