خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگرداندن پول بلیت های گران فروخته شده به مردم

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 شهریور 1403 - 14:40
مشهد- وزیر کشور گفت: گرانفروشی بلیت به زائران در مشهد منجر به برگرداندن مبالغ به مردم شده است.
زائران،آمادگي،اعلام،مؤمني،مبالغ،تعطيلي

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر مؤمنی ظهر پنجشنبه در نشست قرارگاه مرکزی زائران دهه پایانی ماه صفر اظهار کرد: گرانفروشی بلیت به زائران در مشهد منجر به برگرداندن مبالغ به مردم شده است.
وزیر کشور گفت: فروش بلیت اتوبوس، راه‌آهن و هواپیما باید به صورت جدی مورد نظارت قرار گیرد، پیگیری شود تا در زمینه بلیت‌ها حقی از کسی ضایع نشود.
گزارشی که در خصوص گران‌فروشی داشتیم اعلام کردند مبالغ برگشت داده شد که این اقدام بسیار خوبی است.
اگر در دهه پایانی صفر این اتفاق افتاد، به جد مورد بررسی قرار می‌گیرد.
🌍وی بیان کرد: آمادگی دستگاه‌ها مناسب و مشارکت مردم بسیار خوب و عالی است، موکب‌ها نیز آمادگی لازم را برای خدمت‌رسانی و مهمان‌نوازی از زائران داشتند.
درباره تعطیلی روز سه شنبه هفته آینده اطلاع رسانی خواهد شد
مؤمنی در ادامه افزود: با توجه به اینکه دستگاه‌ها اعلام آمادگی کردند و هماهنگ شده بود، مصوبات پیشنهادی استان در جلسه تصویب می‌شود.
تنها تعطیلی روز سه‌شنبه را بررسی و نهایت تا شنبه نتیجه را اعلام می‌کنیم.
این خبر در حال بروزرسانی است…