خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حاجی پور: فولاد برای بازی با استقلال از ما 2 میلیارد خواست

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 07 شهریور 1403 - 23:12
مدیر تیم فوتبال استقلال خوزستان مدعی شد که مدیران فولاد خوزستان برای تقابل آبی های اهوازی با همنام تهرانی مبلغ 2 میلیارد تومان طلب کرده اند.
استقلال،خوزستان،فولاد،فوتبال،تسنيم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، نشست هماهنگی دیدار تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و استقلال امشب (چهارشنبه) با حضور نماینده فدراسیون فوتبال برگزار شد.
در شرایطی که مدیران باشگاه فولاد خوزستان با برگزاری مسابقه فوق در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز مخالفت کرده بودند، این استادیوم به‌عنوان میزبان دیدار استقلال خوزستان - استقلال در جلسه مطرح شد و نماینده فدراسیون فوتبال از این زمین بازدید کرد.
البرز حاجی‌پور مدیر تیم استقلال خوزستان ضمن تأیید این خبر، درباره حل چالش میزبانی از استقلال به تسنیم گفت: این مسئله حل شده و بازی در استادیوم شهدای فولاد برگزار می‌شود.
ما برای بازی با آلومینیوم بر سر مبلغ یک میلیارد تومان توافق کردیم.
باشگاه فولاد برای این مسابقه مبلغ 2 میلیارد تومان طلب کرد که برای این رقم مجدداً با مسئولان فولاد مذاکره می‌کنیم.
استقلال خوزستان از ساعت 20:30 فردا در چارچوب هفته سوم لیگ برتر فوتبال میزبان استقلال خواهد بود.
انتهای پیام/