خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کیه‌زا: بی‌صبرانه منتظرم تا بازیکن جدید لیورپول شوم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 07 شهریور 1403 - 17:29
بال راست یوونتوس که پیوستنش به لیورپول قطعی شده، نسبت به این چالش جدید هیجان زده است.
باشگاه،پيوستنش،ليورپول،قراردادش،يوونتوس،فدريكو،خوشحال،بابت

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فدریکو کیه‌زا در پی توافق دو باشگاه لیورپول و یوونتوس بر سر انتقال او به جمع سرخپوشان مرسی‌ساید در انتقالی به ارزش 13 میلیون یورو بعلاوه بند پاداش‌ها، امروز (چهارشنبه) راهی انگلیس خواهد شد تا در تست‌های پزشکی این باشگاه لیگ برتری شرکت و فرایند پیوستنش به لیورپول را نهایی کند.
کیه‌زای 26 ساله که پیش از این بحث پیوستنش به بارسلونا مطرح بود اما به دلیل نگرانی این باشگاه از ثبت نام او در لالیگا پیوستنش به کاتالان‌ها منتفی شد، در خصوص قطعی شدن پیوستنش به جمع شاگردان آرنه اشلوت گفت: خیلی خوشحالم.
بی‌صبرانه منتظرم تا بازیکن جدید لیورپول شوم.
وی افزود: من و خانواده‌ام از این بابت خیلی خوشحال هستیم.
باید از باشگاه یوونتوس و هوادارانش تشکر کنم که همیشه رفتار خوب و خاصی با من داشته‌اند.
حالا وقت رفتن به لیورپول است و از این بابت خیلی خوشحال هستم.
پس از اینکه تیاگو موتا سرمربی جدید یوونتوس اعلام کرد که فدریکو کیه‌زا جایی در برنامه‌های تاکتیکی‌اش ندارد و بهتر است که او به فکر یافتن تیمی جدید باشد، مدیران این باشگاه به فکر فروش این بازیکن 26 ساله افتادند.
کیه‌زا که وارد سال پایانی قراردادش با یووه شده و پیش از این حاضر به تمدید قراردادش نشده بود، در سال 2020 با قرارداد قرضی از فیورنتینا به بانوی پیر پیوست و در ادامه قراردادش قطعی شد.
او در این مدت در 131 بازی آمار 32 گل‌زده و 23 پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.
انتهای پیام/