خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زاخارووا: غرب از تروریسم اوکراین حمایت می کند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 شهریور 1403 - 16:23
سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز تصریح کرد: غرب از تروریسم اوکراین حمایت می کند.
روسيه،اوكراين،تروريسم،سخنگوي،بيانيه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز چهارشنبه از حمایت غرب از تروریسم اوکراین به شدت انتقاد کرد.
در بیانیه صادره از سوی سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص آمده است: غرب از تروریسم اوکراین حمایت می کند و این موضوع مایه شرم آن ها خواهد بود.
«ماریا زاخارووا» در ادامه این بیانیه اضافه کرد: اظهارات مقامات غربی درباره استفاده کی یف از سلاح های غربی برای حمله به خاک روسیه چیزی جز توجیه و تشویق رژیم کی یف نیست.
بیانیه سخنگوی وزارت خارجه روسیه اضافه می کند: این همان حمایت از تروریسم است.
این در حالیست که دبیرکل ناتو پیشتر در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» مدعی شده بود که «حق دفاع از خود به اوکراین اجازه می دهد تا از سلاح های غربی برای حمله به خاک روسیه استفاده کند.»
وی همچنین افزود: اکنون سخت‌ترین زمان برای کی‌یف از زمان آغاز درگیری در اوکراین است.»
استولتنبرگ پیش از این نیز در گفت‌وگو با روزنامه اکونومیست از کشورهای عضو ناتو خواست تا محدودیت های وضع شده برای استفاده از سلاح‌ های ارسالی به اوکراین در حمله به خاک روسیه را لغو کنند.