خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای عضو ۲ بیمار مرگ مغزی در تبریز

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 شهریور 1403 - 21:12
تبریز-خانواده‌های بخشنده و بزرگوار ۲ بیمار دچار مرگ مغزی با اعلام رضایت‌شان برای اهدای عضو عزیز از دست رفته‌شان به ۳ بیمار هموطن زندگی دوباره بخشیدند.
پيوند،زده_شد،شأن،عزيز

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای پیوندی مهدی حنیفه پور ۲۲ ساله و قاسم سلیمان پور ۶۸ ساله پس از تأیید مرگ مغزی توسط اساتید، با اعلام موافقت و رضایت خانواده‌هایشان ارگان‌ها و اعضای قابل اهدا شأن به سه بیمار منتظر در لیست پیوند در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز عضو پیوند زده شد.
خانواده‌های گرامی و فداکار این دو عزیز از دست رفته با باور به اینکه تصمیم به اهدای عضو یک رویداد انسانی و سعادتبخش است، برای عزیز سفر کرده شأن جاودانگی و خیر و سعادت اخروی را رقم زدند.
کبدها و یک کلیه این دو مرحوم قابل پیوند بودند که یکی از کبدها به یک زن ۴۹ ساله و کبد دیگر به زن ۵۴ ساله و یک کلیه به مرد ۵۱ ساله پیوند زده شد.