خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش روزانه بورس ۶ شهریورماه؛ شاخص کل بورس ۴ هزار واحد رشد کرد

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 06 شهریور 1403 - 13:23
شاخص بورس در جریان معاملات امروز(سه‌شنبه، ۶ شهریورماه) بازار سرمایه ۴ هزار واحد رشد کرد.
فرابورس،نمادهاي،شاخص،بازار

به گزارش خبرگزاری مهر، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۷ میلیارد و ۷۴۰ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۴ هزار و ۷۹۳ میلیارد تومان در بیش از ۲۴۹ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۴ هزار و ۷۵۱و احدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۸ هزار و ۲۳و احد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شبندر، شتران و تاصیکو شد و در مقابل نمادهای معاملاتی فملی، بوعلی و اخابر با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲ میلیارد و ۶۵۹ میلیون ورقه به ارزش ۵ هزار و ۶۱۵ میلیارد تومان در ۱۳۲ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳۷و احد رشد کرد و در ارتفاع ۲۰ هزار و ۹۴۴و احد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای خاور، فصبا و ساوه شد و در مقابل نمادهای معاملاتی مادیرا، فرابورس و بپاس بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.