سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: خروج تحقیرآمیز از افغانستان اعتبار آمریکا را کاهش داد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 06 شهریور 1403 - 13:12
نامزد جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد خروج تحقیرآمیز از افغانستان سبب کاهش اعتبار آمریکا در جهان شده است.
خروج،افغانستان،آمريكا،تحقيرآميز

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین و نامزد جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بار دیگر خروج نظامیان این کشور از افغانستان را تحقیرآمیز اعلام کرد.
وی در جمع سربازان گارد ملی آمریکا در «میشیگان» گفت دولت جوبایدن مسئول خروج فاجعه بار از افغانستان است.
ترامپ همچنین اظهار داشت اعتبار آمریکا به دلیل خروج تحقیرآمیز از افغانستان در جهان تضعیف شده است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا پیش از این نیز گفته بود در صورت پیروزی، مسئولان نظامی این کشور که در عملیات خروج فاجعه‌بار از افغانستان نقش داشتند را برکنار خواهم کرد.
ترامپ تاکید کرده بود خروج نظامی در سال 2021 از افغانستان تحقیرآمیزترین رویداد در تاریخ آمریکا بوده است.
انتهای پیام/.