خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت پشتیبانی دستگاه‌ها در مبارزه با قاچاق مواد مخدر - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 06 شهریور 1403 - 10:30
استاندار فارس با حضور در عملیات پاکسازی برخی مناطق آلوده به مواد مخدر در شیراز، از ضرورت پشتیبانی از دستگاه های اقدام کننده به ویژه فراجا خبر داد.
مخدر،فارس،مواد،معتادين،انتظامي،استان،محلات،خرده،استاندار،مقا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس با حضور در عملیات پاکسازی برخی مناطق آلوده که توسط عوامل انتظامی و قضایی، شناسایی شده بود، خواستار پشتیبانی همه جانبه و برخورد قاطع با این پدیده شوم شد.
در این عملیات که علاوه بر فرماندهی انتظامی فارس، جمعی از مسئولان قضایی و اطلاعاتی نیز حضور داشتند، استاندار فارس، اظهار داشت: پدیده شوم مواد مخدر، بنیان خانواده و جوانان را هدف قرار داده و منشأ بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و وظیفه داریم به صورت قاطع با آن مقابله کنیم.
وی افزود: سالم سازی محلات شهری، درمان معتادین، مقابله با معتادین متجاهر، برخورد با باند‌های قاچاق مواد مخدر و مبارزه با خرده فروشی در هر سطحی، یک واجب شرعی و یک تکلیف قانونی است که لازم است همه دستگاه‌های اجرایی در این حوزه ماموریتی، نقش مؤثر خود را، مشخص کنند.
استاندار فارس همچنین در بازدید از کمپ موقت معتادین متجاهر و پلیس مواد مخدر فارس بیان داشت: به منظور برخورد با معتادین متجاهر و تعیین تکلیف گروه‌های هدف که برای نگهداری آنان، ابهام قانونی دارد، کمیته‌ای با حضور دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی، فراجا و کمیسیون مبارزه با مواد مخدر استانداری فارس تشکیل شود.
همچنین ساماندهی محلات در چند مرحله در دستور کار قرار گیرد تا علیه مالکان و صاحبان منازل و محل‌های توزیع و خرده فروشی مواد مخدر، اعلام جرم صورت گیرد و نسبت به از بین بردن این مکان ها، با هماهنگی مقام قضایی و شورای تأمین استان اقدام شود.
سردار رهام بخش حبیبی، فرمانده انتظامی استان با تاکید بر استمرار اجرای این گونه طرح‌ها در محلات آسیب پذیر و آلوده، تصریح کرد: در این طرح یک روزه 150 معتاد متجاهر جمع‌آوری و 4 منزل متعلق به خرده فروشان مواد مخدر نیز پلمب شد و پیگیر مجازات‌های سنگین‌تری برای صاحبان این نوع منازل هستیم.
فرمانده انتظامی استان به اجرای طرح‌های مختلف در مقابله با هنجار شکنان و مجرمان اشاره کرد و از مردم ولایت مدار و شهیدپرور استان که در اجرای ماموریت‌های پلیسی با فرزندان خود در فراجا همراهی و همکاری می‌‌کنند، تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/424/