بازگشت به زندگی دو محکوم به قصاص در شهریار
باشگاه خبرنگاران
|
اجتماعی و حوادث
|
دوشنبه، 05 شهریور 1403 - 14:23
دادستان شهریار گفت: پویش به عشق امام حسین علیه السلام میبخشم زمینه دو ایثار و گذشت را در شهرستان شهریار همزمان با ایام اربعین حسینی فراهم کرد.

مهدی محمدی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهریار گفت: دو محکوم به قصاص با تلاشها و پیگیری مستمر دادیار و همکاران اجرای احکام کیفری دادسرای شهریار به زندگی بازگشتند.
دادستان شهریار افزود: یکی از زندانیان به دلیل عدم توانایی مالی در پرداخت دیه تاکنون در زندان بود که با استفاده از ظرفیت خیرین و نهادهای مردمی از زندان رهایی یافت و زندانی دیگر با رضایت اولیای دم از پای چوبه دار نجات یافت و به آغوش خانواده بازگشت.
دادستان شهریار گفت: این برنامهها همزمان با پویش به عشق امام حسین علیه السلام میبخشم و در راستای ترویج فرهنگ عفو و گذشت و صلح و سازش بصورت پذیرفته است که این اقدام خداپسندانه از سوی دادستانی شهریار ادامه خواهد داشت.