خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرجان تیموری برای قضاوت در پاراتکواندو عازم پاریس شد

مهر | ورزشی | دوشنبه، 05 شهریور 1403 - 10:52
اولین بانوی داوری تکواندو ایران برای قضاوت در بازی های پارالمپیک صبح امروز راهی پاریس شد.
پارالمپيك،قضاوت،پاريس،تيموري،تكواندو

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های پاراتکواندو در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۴ طی روزهای هشتم تا دهم شهریورماه در «گرند پله» شهر پاریس برگزار خواهد شد.
بر همین اساس WT با ارسال نامه‌ای به تهران مرجان تیموری، داور بین المللی تکواندو کشورمان را برای قضاوت در بازی‌های پارالمپیک به پاریس دعوت کرد.
این برای نخستین بار است که فدراسیون تکواندو ایران یک داور زن ایرانی را در بین ۳۰ داور نهایی قضاوت کننده در بازی‌های پارالمپیک دارد.
پیش از تیموری که امروز صبح عازم پاریس شد، معصومه باقری در المپیک پاریس ۲۰۲۴ قضاوت نمود.
تیموری از بهترین داوران تکواندو کشورمان است که قضاوت در معتبرترین تورنمنت‌ها از جمله قهرمانی جهان، آسیا، گرندپری ها و..
را در کارنامه دارد.
وی بهمن ماه ۱۴۰۲ از سوی فدراسیون جهانی به کمپ تمرینی، انتخابی پارالمپیک دعوت شد و پس از قضاوت‌های کم اشتباه در رقابت‌های مورد نظر WT در لیست نهایی داوران این بازی‌ها انتخاب و معرفی شد.