خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده سازی ۵۰ محل اسکان اضطراری برای زائران دهه پایانی صفر

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 04 شهریور 1403 - 17:06
مشهد- شهردار مشهد گفت: ۵۰ محل اسکان اضطراری جهت ساماندهی به زائران با ۶۳ هزار شب ظرفیت آماده سازی و در اختیار افراد قرار خواهد گرفت.
زائران،كمپ،جهت،مشهد،رساني،قلندر

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا قلندر شریف در بازدید از کمپ زائر پذیر غدیر اظهار کرد: تجهیزات این کمپ جهت رفاه حال زائران به‌روز رسانی شده و این کمپ با ۲۰ هزار نفر شب ظرفیت و ۴ هزار جای پارک خودرو آماده پذیرایی از زائران جهت اقامت است.
شهردار مشهد بیان کرد: در این کمپ نظافت به صورت مستمر در حال انجام است و با توجه به افزایش حضور زائران در روزهای پایانی ماه صفر، یک نانوایی سیار نیز جهت رفاه حال آنان مستقر شد.
وی افزود: همچنین با توجه به نیاز و دسترسی زائران به کالاها و اقلام مورد نیاز، فروشگاهی در این کمپ مستقر است که سازمان تعزیرات بر روی قیمت فروش کالاها نظارت دارد.
قلندر شریف گفت: علاوه بر کمپ غدیر، ۵۰ محل اسکان اضطراری جهت ساماندهی به زائران با ۶۳ هزار شب ظرفیت آماده سازی شده و در اختیار زائران قرار خواهد گرفت.
شهردار مشهد بیان کرد: در مبادی ورودی و ۸ نقطه از شهر مشهد، ۴۰ موکب جهت خدمت رسانی به زائران برپا می‌شود و خدمت رسانی در مشهد از سوی مدیریت شهری در این ایام بدون وقفه و ۲۴ ساعته ادامه دارد.