خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد در محور چالوس از ساعت ۱۸ به سمت تهران یک طرفه می‌شود

فارس | برگزیده، اجتماعی و حوادث | جمعه، 31 خرداد 1398 - 10:57
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: براساس تصمیم گیری انجام شده تردد در محور چالوس از مرزن آباد به سمت تهران از ساعت ۱۸ به صورت یک طرفه انجام خواهد گرفت.
ترافيك،چالوس،محور،ساعت،راهور

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: براساس تصمیم گیری انجام شده تردد در محور چالوس از مرزن آباد به سمت تهران از ساعت ۱۸ به صورت یک طرفه انجام خواهد گرفت.
سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس، درخصوص محدودیت‌های ترافیکی کشور در روز جمعه ۳۱ خرداد گفت: در حال حاضر در محور هراز در هر دو مسیر رفت و برگشت شاهد ترافیک پرحجم اما روان هستیم.
وی افزود: همین وضعیت ترافیک پرحجم را در طول محور قم تهران و بالعکس شاهد هستیم و در ابتدای جاده چالوس تا کیلومتر ۱۰ نیز ترافیک گزارش شده است.
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: قرار است عصر امروز و به جهت تخلیه بار ترافیکی جاده چالوس از مرزن آباد به سمت کرج از ساعت ۱۸ یک طرفه باشد.
رحمانی افزود: به این ترتیب ورود به جاده چالوس از سمت کرج از ساعت ۱۴ ممنوع خواهد شد و پس از ۴ ساعت و با تخلیه محور تردد یک طرفه در آن آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/