خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمت رسانی ۵۰ موکب مردمی به جاماندگان اربعین حسینی در رشت

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 شهریور 1403 - 14:41
رشت- جانشین فرمانده سپاه در بسیج اقشار و متخصصین سپاه قدس گیلان گفت: ۵۰ موکب مردمی آماده خدمت رسانی به جاماندگان اربعین حسینی در رشت هستند.
اربعين،حسيني،راهپيمايي،مسير،موكب،رشت،مردمي،اشاره،جاماندگان،ا ...

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس حسینی ظهر شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله (ع) و همایش بین المللی اربعین حسینی اظهار کرد: اربعین آغازی برای حرکتی بزرگ در مسیر اهتزاز پرچم توحید و ماندگار عاشورا بود.
وی با اشاره به فرمایش رهبر کبیر انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه محرّم‌ و صفر اسلام را زنده نگه داشته است، افزود: اجتماع اربعین و پیام سیاسی آن به جهانیان امتداد پیام نهضت اباعبدالله‌الحسین (ع) در مقابله با استکبار جهانی و همچنین فریاد پیروزی و جاودانگی جبهه حق علیه باطل است.
جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در امور اقشار و متخصصین بسیج با بیان اینکه مردم با حضور خود در این راهپیمایی عظیم انسانی شکوه و عظمت مکتب حسین علیه السلام را به جهانیان نشان می‌دهند، گفت: جاماندگان ظاهری اربعین نیز که دل‌های خود را همراه با زائران حسینی به کربلای معلی عزیمت داده‌اند در راهپیمایی نمادین شرکت کرده و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت ابراز می‌کنند.
حسینی با اشاره به برپایی موکب‌های مردمی در مسیر راهپیمایی نمادین اربعین حسینی در رشت، افزود: بیش از ۵۰ موکب مردمی در مسیر گلزار شهدا به سمت میدان شهدای ذهاب رشت آماده خدمت رسانی به عاشقان و عزاداران ابا عبدالله الحسین (ع) هستند.
وی با بیان اینکه موکب‌های مستقر در مسیر پیاده روی خانوادگی دلدادگان حرم اباعبدالله الحسین (ع) با عناوین موکب‌های بهداشت و سلامت، رسانه‌ای و فضای مجازی، فرهنگی هنری و پذیرایی، خود را آماده پذیرایی از عزاداران کرده‌اند.
جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در امور اقشار و متخصصین بسیج با بیان اینکه در زمان مشابه سال گذشته تنها چهار موکب جهت خدمت به مردم مستقر شده بود که امسال به ۵۰ موکب افزایش یافته است، گفت: تعداد ۳۰ نانوایی در سطح شهر رشت نیز نان رایگان در اختیار مردم و سوگواران سید و سالار شهیدان قرار می‌دهند.
وی با قدردانی از همراهی مردم شریف استان در برپایی این موکب‌های مردمی گفت: از همه مردم شریف و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت و جاماندگان اربعین حسینی دعوت می‌شود تا به صورت خانوادگی در این مراسم راهپیمایی شرکت کنند.