خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ونزوئلا خواستار احترام به حاکمیت و استقلال خود شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 03 شهریور 1403 - 10:00
وزیر خارجه ونزوئلا به امتناع برخی کشور‌ها از به رسمیت شناختن تصمیم دادگاه عالی این کشور در مورد پیروزی نیکلاس مادورو واکنش نشان داد.
ونزوئلا،انتخابات،مادورو،دادگاه،امور،دولت

ونزوئلا بیانیه «وقیحانه و احمقانه» ایالات متحده و ۱۰ کشور دیگر در مورد امتناع از به رسمیت شناختن تصمیم دادگاه عالی این کشور در مورد پیروزی نیکلاس مادورو در انتخابات ریاست جمهوری را محکوم کرد.
به گفته ایوان پینتو، وزیر امور خارجه ونزوئلا، این کشور‌ها «با ارتکاب اقدام غیرقابل قبول مداخله در امور ونزوئلا به نقض قوانین بین المللی ادامه می‌دهند.»
وزیر امور خارجه تاکید کرد: «ونزوئلا خواستار احترام مطلق به حاکمیت و استقلال خود است.»
دادگاه عالی ونزوئلا روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد بررسی‌ها نشان می‌دهد نتایج انتخابات ریاست جمهوری که در ۲۸ ژوئیه برگزار شد صحت داشته و این موضوع اکنون از سوی دادگاه تأیید می‌شود.
این تأیید پس از آن صورت می‌گیرد که دولت آمریکا ادموندو گونزالس، رقیب مادورو را پیروز انتخابات اعلام کرده و از مخالفان در ونزوئلا حمایت کرده بود.
مخالفان دولت نیز به پشتوانه آمار‌های اشتباه منتشر شده از سوی گونزالس که مدعی بود وی ۶۷ درصد آرا را در انتخابات کسب کرده است با ایجاد ناآرامی در کشور به دنبال تضعیف دولت مادورو بودند.
مترجم: پورکند