خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرمای هوا در مازندران کاهش می‌یابد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 02 شهریور 1403 - 13:13
معاون هواشناسی مازندران گفت: از شنبه تا سه شنبه به تدریج درجه حرارت هوا کاهش می یابد و در ارتفاعات نیز شاهد کاهش دما خواهیم بود.
هوا،مازندران،شاهد،افزايش،دما

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد اسدی با اشاره به تداوم روزهای گرم در مازندران اظهار کرد: از دیروز استقرار هوای گرم و تابستانی را در مازندران داریم به طوری که دمای هوا در ساری به 38 درجه رسید و گرمترین قطه استان بود.
وی افزود: با بررسی نقشه‌های هواشناسی برای امروز جمعه دوم شهریورماه هم هوا صاف و آفتابی همراه با افزایش دما را داریم.
از روز شنبه تا سه‌شنبه به تدریج درجه حرارت هوا کاهش می‌یابد و در ارتفاعات نیز شاهد کاهش دما خواهیم بود.
معاون هواشناسی مازندران با تأکید بر اینکه از بعداز ظهر سه شنبه در ارتفاعات شاهد افزایش ابر و احتمال وقوع رگبار و رعد و برق پراکنده خواهیم بود، اظهار کرد: اواخر هفته آینده مجدداً شاهد افزایش گرمای هوا خواهیم بود.
انتهای پیام/