خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویزیت 17هزار بیمار در کاظمین

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 02 شهریور 1403 - 12:13
مسئول بهداشت و درمان کاظمین هلال احمر خراسان جنوبی در عملیات بهداشتی درمانی اربعین حسینی از ویزیت 17 هزار و 410 بیمار در درمانگاههای مستقر در شهر کاظمین خبرداد .
كاظمين،اربعين،احمر،هلال،مستقر،جمعيت،نفر،شارع،لطيفي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند مجیدرضا لطیفی در بازدید از موکبهای هلال احمر مستقر در کاظمین، اظهار داشت: اربعین امسال مانند سال گذشته دو درمانگاه در شارع صاحب الزمان(عج) و شارع امام علی(ع) کاظمین توسط این جمعیت مستقر شده و به زائران اربعین خدمات پزشکی ارائه می‌دهند.
وی افزود: انجام 459 مورد تست قند خون، 114 مورد نوار قلب، 769 مورد سرم تراپی، مراجعه 6 هزار و 817 مورد گرمازدگی و انجام 2 هزار و 927 مورد تزریقات از جمله خدمات ارائه شده در زمینه پیراپزشکی بوده است.
مسئول بهداشت و درمان کاظمین در عملیات بهداشتی درمانی اربعین حسینی از ویزیت 17 هزار و 410 بیمار در درمانگاه‌های مستقر شهر کاظمین خبر داد و گفت: از این تعداد 12 هزار و 930 نفر از پزشک عمومی و 2 هزار و 799 نفر هم در بخش داخلی خدمت گرفته‌اند.
لطیفی یادآور شد: 100 پزشک، پرستار و کادر درمان از خراسان جنوبی در قالب تیم‌های هلال احمر به صورت هوایی و زمینی از 22 مردادماه اعزام شدند و کار خدمات رسانی آنها از 26 مردادماه در کاظمین آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: اربعین امسال برای دومین سال مدیریت درمانگاه‌ها و پایگاه‌های جمعیت هلال احمر در شهر کاظمین برعهده جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی قرار گرفته است و آمادگی کامل برای خدمات رسانی به زائران وجود دارد.
همچنین بیش از 300 نفر از خدمات دندانپزشکی شامل کشیدن، دارو و پانسمان بهره برده‌اند.
انتهای پیام/254