خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه کشته بر اثر برخورد دو قطار در پاکستان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 31 خرداد 1398 - 03:48
در پی برخورد یک قطار مسافربری با یک قطار باری در شهر حیدرآباد در جنوب این کشور سه نفر کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.
قطار،پاكستان،آهن،حيدرآباد،مسافربري،باري

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، یک مقام رسمی راه آهن پاکستان روز پنجشنبه اعلام کرد در پی برخورد یک قطار مسافربری با یک قطار باری در شهر حیدرآباد در جنوب این کشور سه نفر کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.
محمد ریزواز (Mohammad Rizwaz) سرپرست ایستگاه راه آهن حیدآباد اعلام کرد هنوز دلیل این حادثه مشخص نیست و مسئولان تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده اند.
یک قطار مسافربری از بندر کراچی حرکت کرده بود و مقصدش شهر شرقی لاهور پاکستان بود که با یک قطار باری برخورد کرد.
به گفته شیخ رشید احمد، وزیر راه آهن پاکستان افراد مصدوم به بیمارستان منتقل شده اند.
تصادف قطار امری رایج در پاکستان است.
عمر قطارها به دهه ها قبل بازمی گردد و معمولاً در شرایط مساعدی به سر نمی برند.
حیدرآباد در ایالت جنوبی سند قرار دارد.
انتهای پیام/